Genealogie in Rivierenland

site van de afdeling Betuwe van het N.G.V.

 

 

 

Genealogie in Rivierenland is VERHUISD!


 

Vanaf 6 februari 2023 is de website van de NGV afdeling Betuwe verhuisd en is nu te vinden via de offici√ęle website van de Nederlandse Genealogische Vereniging (https://ngv.nl).
Je vind de site onder de knop "AFDELINGEN". Heb je het adres opgeslagen in jouw 'Favorieten' opgeslagen, met de bedoeling snel naar het afdelingsnieuws te gaan, verwijder dan die link, gaa naar het nieuwe adres: "https://ngv-afdelingen.nl/bet/ " en sla dit nieuwe adres op in jouw 'Favorieten'.

De webredacteur stelt jullie mening op prijs!
Heb je opmerkingen of vragen over de inhoud van de nieuwe site?
Geef je feedback door middel van het Contact-formulier.

 

 

Onze verenigings bibliotheek

 


 

Genealogisch studiemateriaal


Hebben jouw voorouders zich altijd opgehouden tussen de grote rivieren, of zijn zij later hier komen wonen? Dan is Genealogie in Rivierenland jouw genealogische bron voor stamboomonderzoek.

Onze leden van zijn onderzoekers met grote kennis van de Tielerwaard, Bommelerwaard, Over Betuwe en Neder Betuwe. Onder hen zijn zeer ervaren genealogen.

Naast deze website is er een uitgebreide bibliotheek en wordt 2x per jaar een tijdschrift uitgegeven.

 

Zoeken in deze lange lijst van boeken? Toets 'Contr+F'. Zet je zoekwoord in het vakje dat verschijnt, letter voor letter.

 

 

Bibliotheek en publicaties

Boeken en CD’s kunnen ter plaatse worden ingezien of worden geleend tegen een vergoeding. Deze bedraagt voor boeken €1 per week en voor CD’s 2,50 per week.

Indien mogelijk worden de boeken/CD’s meegebracht naar een lezing in het Regionaal Archief in Tiel. 

Contact kan worden opgenomen met Arie Oppelaar, Molensteeg 11, 4053 HG IJzendoorn, tel. 0344-643-271. Ook per e-mail bereikbaar, klik hier.

De inventarislijst van onze bibliotheek is ook als PDF beschikbaar. Klik HIER om de uitleenlijst te downloaden.